Loyaliteit is niet te koop, maar wel in te lenen!

Werken binnen de bouw en techniek vraagt om passie, toewijding en gedrevenheid. Diverze is de ‘matchmaker’ die sinds 2008 in praktisch alle technische disciplines en vakgebieden die toegewijde professional werft, selecteert en detacheert. Een betrouwbare en persoonlijke aanpak is bij Diverze gewaarborgd en staat voor arbeidsbemiddeling op maat. Door middel van een compleet dienstenpakket bieden wij werkgevers en werknemers de oplossing als het gaat om tijdelijk en vast werk.

Directie
Administratie
Sales
Faciliteiten & Recruitment

In ons vindt u

  • Een gelijkwaardige gesprekspartner
  • Landelijke dekking
  • Hoge motivatie en creativiteit
  • Service-, resultaat- en klantgericht
  • 100% beslissingsbevoegdheid
  • Loyaliteit en duidelijkheid

Diverze beschikt over een uitgebreid medewerkers en klantenbestand dat uitstekend aansluit bij de
specifieke wensen en eisen van de kandidaat of organisatie.

Persoonlijke aandacht

Wilco en Remco begonnen het uitzendbureau omdat ze vonden dat er op persoonlijk vlak nog veel winst te behalen was. Zo zien wij iedereen als een collega en niet als een nummer. Om 18.00 uur gaan de lampen dan wel uit op kantoor maar telefonisch blijven we bereikbaar. Een intake in het weekend of een auto die nog snel voor de maandagochtend ingezet moet worden is voor ons vanzelfsprekend. Maar ook klanten weten ons te vinden met lastminute aanvragen die we dan op vrijdagavond of het weekend nog weten in te vullen.

“van 9 tot 5 mentaliteit past niet binnen onze branche”

Wij leveren flexibel maatwerk met de zekerheden van een groot stabiel netwerk! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Neem contact op