Nieuws

19 december 2022

Weer VCU-certificering verlenging voor Diverze

Al het technische personeel wat bij Diverze aan het werk wordt gezet, behoort in het bezit te zijn van een VCA-certificaat. Wij zijn dan ook een VCU-gecertificeerde organisatie.

16 november 2022

Alliander Amsterdam

Unica Building Automation heeft Diverze-monteur Michel ingeschakeld voor complexe elektrotechnische werkzaamheden in de technische ruimte van het kantoorgebouw van Alliander aan de Noordzeeweg in Amsterdam. En aansluitend de WKO ruimte van het werkgebouw.

12 oktober 2022

Rotterdam Rijnhaven District

Diverze-monteur Rayim werkt al lange tijd voor Unica Fire Safety aan o.a. brandmeldbeveiligingsinstallaties, zoals hier aan het Rotterdam Rijnhaven District.

6 september 2022

Zonnepanelen monteurs

Zonnepanelen zijn hot. Ondanks dat er sprake is afbouw van de salderingsregeling. De Eerste Kamer moet daar nog een beslissing over nemen, of dit wetsvoorstel ook wordt aangenomen. Tot die tijd lijkt de behoefte aan zonnepanelen groot. Daarom is er ook veel vraag naar PV-monteurs die zonnepanelen plaatsen en aansluiten. Diverze leende monteur Pierrig uit aan Smeeing Elektra voor zonnepanelen op het dak van Karbouw in Amersfoort.